Центр розвитку сім'ї Відхилений

Доданий
25.09.2017
Номер
29
Освіта

Центр розвитку сім’ї – це проект спрямований на створення у ВНЗ можливостей для здобуття професії молодим матерям-студенткам, поширення позитивного сприйняття молоддю сімейного статусу, підвищення рівня відповідального ставлення до батьківства, створення дитячого простору на території академії, інформаційно-консультаційної підтримки молодих сімей.

Автор проєкту
Олеся
Олеся Поробок
Бюджет
90 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Все місто
Адреса
вул. Проскурівського Підпілля, 161, Хмельницький

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Баланс між навчанням та сім`єю – важливий для кожного. Після народження дитини більшість студентів мають проблеми з навчанням, з них 26% через брак часу, 8.6% зазначають, що їм не вистачає допомоги у догляді, 4% змушені були змінити форму навчання. Молоді мами , що продовжують навчатися, починають втрачати конкурентні переваги на ринку професій. Актуальність проблеми є очевидною. Тому втілення даного проекту є одним з головних шляхів вирішення цієї проблеми.

Для кого цей проект (основні групи мешканців, які зможуть користуватись результатами реалізації завдання)

Молоді сім’ї
Матері-студентки і викладачі
Майбутні батьки
Та всі бажаючі

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Створення «Центру розвитку сім’ї » сприятиме поліпшенню умов для поєднання навчання та сімейних обов’язків. Наявність дитячої кімнати, проведення тренінгів та майстер-класів для батьків, створення інформаційної бази, кваліфікована допомога педагогів та психологів є запорукою формування здорового інституту сім’ї та успішної професійної реалізації матерів

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

Ремонт приміщення
Закупівля меблів та техніки
Реклама та інформування населення

Ключові показники оцінки результату проекту

1. Покращення умов для самореалізації молодих батьків.
2. Підвищення рівня освіченості молоді з питань виховання дітей
3. Попередження проявів батьківського недбальства

Очікуваний термін реалізації проекту

5 місяців

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Збільшення вартості необхідних матеріалів.

Приклади (кейси) схожих рішень

«Family-Frendly University» - є поширеною практикою у Європі та США. В Україні прикладом такого проекту є ініціатива Сумського державного університету «Університет, дружній до сім’ї».

Мета проекту

Метою проекту є створення сприятливої атмосфери для поширення та підтримки родинних цінностей, вдосконалення системи морального виховання молоді; навчання,консультування та створення оптимальних умов для гармонійного поєднання сімейних обов’язків із навчанням та професійною діяльністю; сприяння формуванню у співробітників та студентів навичок ефективного спілкування та здорового способу життя.

Фотографії