ТОРГІВЕЛЬНИЙ ПРИЛАВОК –ЛАВОЧКА ВІДПОЧИНКУ Відхилений

Доданий
15.11.2016
Номер
783
Житлово-комунальне господарство

НА СЬОГОДНІ ТОРГІВЛЯ СІЛЬКОГОСПОДАРСЬКИМИ ПРОДУКТАМИ З ПРИВАТНИХ ГОСПОДАРСТВ МОЖЛИВА ЯК НА ПРОДОВОЛЬЧИХ РИНКАХ ТАК І НА ТОРГОВЕЛЬНИХ ПЛОЩАДКАХ МІСТА МАЙЖЕ У КОЖНОМУ МІКРОРАЙОНІ .В ОСТАННЬОМУ ВИПАДКУ ВОНА ВЕДЕТЬСЯ З НЕОБЛАДНАНИХ МІСЦЬ.

Автор проєкту
Микола
Микола Бажан
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Створення комбінованих функціональних прилавків дозволяє упорядкувати торгівлю надлишками сільськогосподарських продуктів , заохотити продавців до позитивного відношення щодо торгового місця, збільшення додаткових надходжень у міський бюджет за рахунок надання послуг обслуговування, раціональне використання критих прилавків-лавочок на протязі доби.

Для кого цей проект (основні групи мешканців, які зможуть користуватись результатами реалізації завдання)

Використання прилавків лавочок – для усіх верств населення. Після відведених годин торгівлі більшість комбінованих місць прибирається та функціонально складається у лавочки для відпочинку.Відкритими можуть залишатися 1-2 місця.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Пропонується виконати проектування та установку –монтаж комбінованих функціональних прилавків- лавочок у мікрорайонах міста (Раково,Дубово, Лезнево , Гречани, Книжківці, Ружична , Озерна , Південно-західний , Виставка ) на уже традиційно обраних місцях. До прикладу :
1. «виставка»- район ТЦ «Ріко» ; просп.. Миру – маг. «Вінницький» ;
4. «південно- західний» - район вул.. Хотовицького ( перитональний центр-Льв.шосе ) , район «радіозавод» - маг. «Тарас» ;
- та ін.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

Реалізація проекту – проектування КД, замовлення кількості об’єктів, вибір місця у мікрорайонах, установка-монтаж, інформаційне висвітлення наявності місць у місцевих ЗМІ, обслуговування місць громадами мікрорарайону.

Ключові показники оцінки результату проекту

Орієнтовні результати проекту : 1) – доступність та збільшення реалізації надлишків сільськогосподарської продукції у мікрорайонах міста, наближення торговельних місць до споживачів ; 2) упорядкування та функціональність і естетичний вигляд торговельних місць; 3) розширення надання послуг населенню

Очікуваний термін реалізації проекту

На протязі року, поетапно 15-30 днів / мікрорайон

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Витрати на обслуговування, прибирання,поточний ремонт ; неадекватне ставлення громадян з антисоціальною поведінкою до майна.

Приклади (кейси) схожих рішень

...на фото у додатках.

Фотографії