Від дворового баскетболу до супер-ліги Брав участь

Доданий
21.09.2019
Номер
52
Освіта

Популяризація рухової активності населення в м. Хмельницький задля підтримання і покращення здоров’я через заняття баскетболом від початкового рівня до рівня гравців супер- ліги та збірних команд України.
Поширення та розвиток традицій культури активного спортивного життя та цікавого дозвілля в м. Хмельницький через масові спортивні заходи.

Мігунов О.В.

Автор проєкту
Бюджет
149 680 грн
Розрахунок бюджету
Теги
на об’єкті галузі освіти
Район
Центральний
Адреса
вул. Водопровідна, 9, Хмельницький

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Актульним залишається питання популяризації рухової активності населення в м. Хмельницького задля підтримання і покращення здоров’я через заняття різними видами спорту.
Оскільки в центрі міста, а саме на території НВК 10, гарно розвинена футбольна інфраструктура, то виникла потреба створення умов занять баскетболом.
Проект спрямований на створення умов для занять баскетболом від початкового рівня до рівня гравців супер-ліги та збірних команд України,
поширення та розвиток традицій культури активного спортивного життя та цікавого дозвілля в м. Хмельницький через масові спортивні заходи.

Для кого цей проект (основні групи мешканців, які зможуть користуватись результатами реалізації завдання)

Результатми проекту зможуть користуватись мешканці Центрального мікрорайону.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Гарним вирішенням проблеми створення для занять баскетболом від початкового рівня до рівня гравців супер-ліги та збірних команд України є облаштуванн стріт-больного майданчика на території НВК 10, що сприяттме
поширенню та розвитку традицій культури активного спортивного життя та цікавого дозвілля в м. Хмельницькому в Центральному мікрорайоні через організацію масових спортивних заходів та вільного доступу до майданчика в години дозвілля.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Створення бюджету проекту
2. Створення проекту стріт-больного майданчика
3. Облашування стріт-больного майданчика
4. Організація вільного доступу мешканців до майданчика
5.Організація масових спортивних заходів для мешанців Центрального міккрорайону

Ключові показники оцінки результату проекту

Ключовим показником є організація масових спортивних заходів та вільного доступу до майданчика в години дозвілля мешканців центру міста

Очікуваний термін реалізації проекту

2020 рік

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

ризиків немає

Приклади (кейси) схожих рішень

Прикладом служить створення гарних майданчиків для занять фтболом у місті Хмельницькому. Щовечора вони заповненні мешанцям, які вдуть активний спосіб життя.

Мета проекту

Створення умов занять баскетболом в Центральному мікрорайоні міста Хмельницького на території НВК 10 від початкового рівня до рівня гравців супер-ліги та збірних команд України,
поширення та розвиток традицій культури активного спортивного життя та цікавого дозвілля в м. Хмельницький через масові спортивні заходи.

Проект реалізовуватиметься на об’єкті галузі

Проект реалізовуватиметься на об'єкті галузі освіти , а саме на території НВК №10 м.Хмельницького

Експертна оцінка