Сучасне обладнання для шкільної їдальні в НВК№2 м.Хмельницького Відхилений

Доданий
21.09.2018
Номер
51
Освіта

В шкіільній їдальні обладнання застаріле. Посуд миється руками працівників.В школі навчається 1180 учнів. За 30 хвилин працівник має помити 150 тарілок, виделок. Якість помитого посуду можна вважати сумнівною через брак часу на прожарення посуду. Немає можливості випікати булочки та інщі вироби через відсутність вимішувальної машини.
З метою збереження здоров'я учнів необхідне нове обладнання.

Автор проєкту
Бюджет
105 211 грн
Розрахунок бюджету
Теги
на об’єкті галузі освіти
Район
Дубове
Адреса
вул. Івана Франка, 57, Хмельницький

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

В НВК№2 в 2016 році було зафіксовано отруєння учнів у шкільній їдальні. Під час службового розслідування з'ясовано, що однією із причин може бути погано помитий посуд Дійсно в навчальному закладі посуд миється вручну працівником їдальні. Часу на якісну прожарку посуду не вистачає через те, що діти харчуються щогодини. Якісно перемити 150 тарілок, виделок, ложок та стаканів за 1 годину руками 1 працівника неможлмво. Тому задля збереження життя та здоров'я учнів першочерговим завданням є придбання помудомийної машини.
Харчування учнів в закладі страждає через відсутсть тістомісу. Кухня не може пипікати булочки через брак рук для вимішування тіста. На батьківських зборах у вересні 2018 року батьки звернулись із проханням забезпечити кухню закладу новою технікою.

Для кого цей проект (основні групи мешканців, які зможуть користуватись результатами реалізації завдання)

проект для учнів НВК№2 м.Хмельницького

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Проблему із збереженням здоров'я учнів, запобіганню харчовим отруєнням є придбання посудомийної машини. Аби харчування стало смачнішим та якіснишим, слід придбати тістоміс.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Придбання посудомийної машини.
2.Придбання тістомісу.
3. Встановити та експлуатувати обладнання в навчальному закладі

Ключові показники оцінки результату проекту

Збереження здоров'я учнів. Покращення якості харчування в навчальному закладі.

Очікуваний термін реалізації проекту

березень 2019 рн.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

інфляція

Приклади (кейси) схожих рішень

Посудомийну машину було встновлено у таборі "Чайка" в с.Головчинці. Посуд став чистішим, приємнішим аніж був.

Мета проекту

Збереження здоров'я учнів, запобігання харчовим отруєнням, розповсюдженню інфекційним хворобам, покращення якості харчування учнів в навчальному закладі.

Проект реалізовуватиметься на об’єкті галузі

освіта

Експертна оцінка