Опис
Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)
В НВК№2 в 2016 році було зафіксовано отруєння учнів у шкільній їдальні. Під час службового розслідування з'ясовано, що однією із причин може бути погано помитий посуд Дійсно в навчальному закладі посуд миється вручну працівником їдальні. Часу на якісну прожарку посуду не вистачає через те, що діти харчуються щогодини. Якісно перемити 150 тарілок, виделок, ложок та стаканів за 1 годину руками 1 працівника неможлмво. Тому задля збереження життя та здоров'я учнів першочерговим завданням є придбання помудомийної машини.
Харчування учнів в закладі страждає через відсутсть тістомісу. Кухня не може пипікати булочки через брак рук для вимішування тіста. На батьківських зборах у вересні 2018 року батьки звернулись із проханням забезпечити кухню закладу новою технікою.
Для кого цей проект (основні групи мешканців, які зможуть користуватись результатами реалізації завдання)
проект для учнів НВК№2 м.Хмельницького
Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування
Проблему із збереженням здоров'я учнів, запобіганню харчовим отруєнням є придбання посудомийної машини. Аби харчування стало смачнішим та якіснишим, слід придбати тістоміс.
План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)
1. Придбання посудомийної машини.
2.Придбання тістомісу.
3. Встановити та експлуатувати обладнання в навчальному закладі
Ключові показники оцінки результату проекту
Збереження здоров'я учнів. Покращення якості харчування в навчальному закладі.
Очікуваний термін реалізації проекту
березень 2019 рн.
Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу
інфляція
Приклади (кейси) схожих рішень
Посудомийну машину було встновлено у таборі "Чайка" в с.Головчинці. Посуд став чистішим, приємнішим аніж був.
Мета проекту
Збереження здоров'я учнів, запобігання харчовим отруєнням, розповсюдженню інфекційним хворобам, покращення якості харчування учнів в навчальному закладі.
Проект реалізовуватиметься на об’єкті галузі
освіта